Voorstellingen

Op zondag 3 juli 2022 dansten alle dansers van Dansstudio Annelies weer als vanouds de grote voorstelling “s’Nacht’s in het Museum” voor een dolenthousiast publiek!

“In dit goed bewaakte museum gebeuren ’s nachts wel hele rare dingen. Luk het de bewakers om iedereen terug op z’n plek te krijgen voor openingstijd?”


***************************************************************************************************************

Zaterdag 3 juli 2021 mochten alle dansers eindelijk weer optreden voor publiek! Gezamenlijk dansten zij ‘De Tovertuin’ in een twee keer uitverkocht Theater de Speeldoos in Baarn. 

In de Tovertuin leven bijzondere planten en dieren in harmonie, tot grote bewondering van verzorgers en bezoekers. Maar wanneer gaat die toverboom nou eens in bloei? En zit er nou een verrassing in de waterlelies…?

***********************************************************************************************************************

Twee keer moest onze voorstelling uitgesteld worden vanwege het Corona Virus, maar gelukkig was er op 30 november 2020 een alternatief! De voorstelling Seasons of Dance is die dag een heuse dansfilm geworden. Prachtige opnames zijn gemaakt in Theater het Lichtruim, zodat er vervolgens een DVD uitgegeven kon worden dat alle families toch van hun dansers konden genieten in eigen woonkamer!

Seasons of Dance neemt u mee langs alle seizoenen en feestdagen die ons land rijk is!


***************************************************************************************************************

Zaterdag 29 juni 2019 waren alle dansers van Dansstudio Annelies weer in het theater te vinden.
Tweemaal dansten ze de sterren van de hemel in het Fulcotheater in ‘Later als ik groot ben…”

De klas van juf Annelies staat voor een belangrijk moment; de beroepskeuzetest… Welk beroep past bij wie?

                                                         

***************************************************************************

Zondag 24 juni 2018 dansten wij 2 maal in een bijna uitverkocht Fulcotheater onze eerste jubileumvoorstelling “De magische speelgoedwinkel”

Na de opening van de nieuwste speelgoedwinkel komen de bezoekers erachter dat er niet zomaar speelgoed verkocht wordt, maar magisch speelgoed! Van ondeugende knuffels tot diverse poppen, alles is aanwezig. Maar dit trekt niet alleen betalende klanten aan… En wat zit er nou achter die verboden deur?…

***************************************************************************

Zaterdag 24 juni 2017 dansten wij driemaal in een compleet uitverkocht Lichtruim onze voorstelling “Dansen aan zee.”

Annick, Emma en Milou gaan een dag naar zee. Van zonsopgang tot zonsondergang beleven ze de allerlei avonturen op het strand en in de zee, totdat Milou vermist raakt in de storm…Vinden ze haar op tijd terug voordat de zon ondergaat?

***************************************************************************

Op zondag 19 juni 2016 vond alweer de derde voorstelling van Dansstudio Annelies Sturkenboom plaats. Voor ruim 350 bezoekers dansten alle meiden driemaal de voorstelling ‘Net als in de film’.

Het verhaal: 
Renate en haar vriendinnen besluiten een filmavond te organiseren na hun dansles. Maar alle filmplannen worden ruw verstoord door haar zusjes die met vriendinnetjes hetzelfde plan hadden. Gezamenlijk zetten ze het feestje voort. Wie lukt het de hele nacht op te blijven?

IMG_4918

***************************************************************************

Op zondag 14 juni 2015, in theater het Lichtruim in Bilthoven, dansten de meiden van dansstudio Annelies Sturkenboom ‘Ella in Wonderland’. Twee keer voor een compleet uitverkochte zaal!

Het verhaal:

Ella is jarig en krijgt een prachtig groot sprookjesboek van haar vriendinnen. Na haar feest begint ze met lezen en beland plots midden in haar sprookjesboek. Samen met alle sprookjesfiguren beleeft ze bijzondere avonturen, maar kan ze haar weg terug vinden naar haar beste vriendinnetje?…

DSC_7228

***************************************************************************

Op 21 juli 2014 vond de allereerste voorstelling van Dansstudio Annelies Sturkenboom plaats. Ruim 50 danseressen brachten maarliefst drie maal ‘Het Zwanenmeer, maar dan anders…’ in Theater het Lichtruim in Bilthoven.

Het verhaal:
Op een gezellige boerderij, niet ver hier vandaan, wacht een moeder eend met haar ongeduldige oudste dochter af op de uitkomst van het ei. Na de eerste vliegles van de kleine kuikens, stuitten ze op een reuzenei. Hieruit wordt Remi geboren, een wel heel groot kuiken. Remi ziet al gauw dat ze geen eendenkuiken is, en ook niet hetzelfde is als de vrolijk huppelende pony’s. Alle boerderijdieren helpen Remi op weg, op zoek naar haar echte familie. Zal Remi ze ooit vinden?…

photo1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s